Cu Vinil la Capatu’ Lumii

A trebuit să merg la Capătu’ Lumii, în Africa de Sud. Să zbor cu trei avioane și să nu dorm 24 ore. Să trec de la -5 la +40 grade. Să intru cu picioarele în oceanul Atlantic. Să mă cațăr sus, pe Table Mountain. Iar apoi, doar să deschid o pagină din cartea Vinil, de Igor Guzun, și să mă teleportez, instant, acasă.

Deși suntem generații diferite, avem atât de multe în comun, Igor Guzun și eu. Nu am stat la cămin, dar am trecut de la “pin”- copac la PIN-codul telefonului împreună. Nu am jucat fotbal pe terenul din sat, dar am prins tranziția de la socialism la socializare. Și tot împreună nu mai stăm pe gânduri, stăm pe Facebook.

IMG_6960

Împreună am învățat când se termină copilăria.

IMG_6961

Nu voi divulga mai mult din carte, această compilație colorată de jocuri, fericiri și dureri puse în cuvinte. Dar voi spune doar atât: vinilu’ ăsta vechi care se tot învârte, plin de praf, e în interiorul nostru. Unii îl țin ascuns în suflet, îl ascultă singuri, și nu-l împart cu nimeni. Alții, îi redau notele frumos pe paginile unei cărți cu autograf, ca să nu uităm. Iar alții, îl pun în Bookletta și îl iau cu ei la Capătu’ Lumii. Ca să povestească și altora despre cine au fost ei, înainte să fie cine sunt.

Acum, această carte se găsește și în România, detalii aici: https://www.streamland.ro/shop-3/recomandari/vinil-2/

Și autograful:

IMG_6958

12625875_952198758169305_826914243_n

Advertisements

Scrie ce crezi

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s