Pseudo-jumatati

182368_525985697426351_1839226857_n

Iti doresc sa-ti gasesti jumatatea, i-am zis. A mea erai tu.

Oare mai exista jumatati neimplinite ca mine,

cautand pe cineva care sa nu le completeze,

inafara de cele ce atarna pe bijuterii?

Jumatati care sa cutreiere lumea

cautand pe cineva.

Pseudo-jumatati care doar mimeaza potrivirea.

Care mimeaza fluturii.

Caldura.

Viitorul.

Jumatatea.

Advertisements

5 thoughts on “Pseudo-jumatati

 1. Invat prea bine din greseli,
  De asta am crescut eu bine,
  Plecat pe lume, sint mereu,
  S-o cuceresc doar pentru tine.

  Visez prin departate tari straine,
  Sa te gandesti si tu, din cand in cand la mine.

 2. “The words and things i’ve done,are left in the living flames of hell,the hell of wandering the earth without you by myside, gold is purified thru fire”

 3. N-as putea sa te cuprind intr-o carte, zece, o mie. A trebuit sa vad toata lumea, pentru ca sa inteleg cine esti tu pentru mine,sa inteleg cum Dumnezeu mi-a testat sufletul. Ma simt cel putin ca Orfeu, aproape de fericire, insa pierdut in neincredere si naivitate, da, lipsa de maturitate, in acel moment fatal. Sint un telefon mobil fara baterie, sint o baterie solara fara lumina, gata sa explodez, insa fara scanteie, fara tine. Cu varsta, ma las dus mai mult de inima, de suflet, o ascult, realizez ca am suflet, realizez ca lumea este ceva mai mult decat o simpla scurgere a timpului, o simpla curgere a timpului se intampla fara tine alaturi, fara tine alaturi nu ma pot bucura de lume. Lumea aceasta a fost scrisa pentru noi, a fost scrisa sa ne pierdem in universul celuilalt.Simt ca am fost testati pe parcursul vremurilor in vieti trecute, simt ca am fugit unul de altul, de fiecare data manati de orgolii si frica, nu uita ce a zis Bulgakov – “frica este cel mai mare pacat al omenirii”. Ne arde radiatia reactorului nostru interior, unul dintre noi este catalizator altul compusul in asteptarea reactiei, scanteei, exploziei. Exista o singura cheie, o singura formula, o singura femeie pe lume, TU. A trebuit sa fug departe, ca sa inteleg darul Celui de sus, daruit devreme, daruit de copil ce eram,- norocos si orb. Am fugit atunci de fericire, sa ma ierte Universul ca am fugit de blagoslovenia Lui. Amin!
  “Vreau sa te leg de spatele meu si sa te port prin lume”.

 4. N-am facut rau intentionat, nu mi-a facut placere, as fi fost un animal si nu te-ai fi uitat la mine. “Te-am iubit fraiere” – asta eram, da’ nu un sociopat sadic. In popor se mai zice : “Am fost un bou”.

Scrie ce crezi

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s